Wij zijn Volcano


Bij Volcano geloven we in de kracht van innovatie en samenwerking. Als toonaangevend technologiebedrijf gevestigd in Apeldoorn, zijn we gespecialiseerd in het bouwen van revolutionaire webshops en applicaties die de online ervaring naar een hoger niveau tillen. Met onze op maat gemaakte front-ends en composable headless aanpak leveren we supersnelle, flexibele en gebruiksvriendelijke oplossingen voor jouw online business.

Ontmoet het team,
wij staan voor je klaar

Iedereen binnen Volcano heeft zijn eigen specialisme. Als team kunnen wij deze specialteiten verbinden, om vervolgens voor onze klanten de beste resultaten te leveren. Wij zijn een jong en energiek team, hierdoor beschikken wij over de kennis van de nieuwste technologie die het beste kunnen inspelen op deze tijd.

Jaap
Jaap

Directeur van Verkoop en Vrolijke Deals

Matthijs
Matthijs

Productdynamo

Rick
Rick

Full-stack baas

Edward
Edward

Front-end specialist

Arjan
Arjan

Backend guru

Derrin
Derrin

Chef alleskunner

Chris
Chris

Partime ninja

Sterk netwerk van partners

Bij Volcano geloven we sterk in specialisatie. Als specialisten in techniek hebben we nauwe samenwerkingen met partners die dezelfde missie en visie delen. Samen vullen we elkaar aan en streven we naar het leveren van de beste oplossingen voor jouw online business.